Használja ki a TAO előnyeit és támogassa a Debreceni Sportiskola csapatait!


Mi is az a TAO támogatás?

A látvány-csapatsportok támogatása (közismertebb nevén sporttámogatás, vagy még inkább TAO támogatás) nem csupán a piaci szereplők társadalmi felelősségvállalásának egyik eleme, hanem egy olyan társaságiadó-kedvezmény, melynek tudatos tervezésével megtakarítások realizálhatók. A Sportiskolához kapcsolódó látvány-csapatsportágak (labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, jégkorong) támogathatók. 


Kik támogathatnak? 

Mindenki támogató lehet, akinek társasági adó fizetési kötelezettsége van/lesz. További pozitívum, hogy a TAO támogatás már a fizetendő társasági adóelőleg terhére is nyújtható. 


Miért éri meg támogatni?

Amellett, hogy a debreceni sportélet élénkülését segítik a támogatással, maximálisan ki tudja használni a rendszer adta adómegtakarítási lehetőséget. A feladat tökéletesen optimalizálásra került a szervezetünknél, így az ügyintézést kezdetektől a végéig kézben tartjuk. A hab tortán, hogy a támogatás egy speciális formája szerint akár szponzorációs megállapodás is köthető, amely alapján megjelenést is tudunk biztosítani a létesítményeinkben.


Támogatni szeretne?

Keresse kollégánkat!
Huri Róbert
+36 20 250 3663
huri.robert@dsidebrecen.hu

Dokumentumok