A hétvégi játéknapokon a DSI Debrecen korosztályos labdarúgócsapatai közül egyedül az U19 nem lép pályára.

A Tarpa elleni vereséget követően, pótolva a 7. fordulóból elhalasztott mérkőzését, hét közben visszatért a győztes útra Bende Tibor legénysége és ismét vezette a tabellát. Mivel a rivális már csütörtökön letudta a csengeri fellépését, melyet meg is nyert, így csapatunk a 2. helyről várhatja a Mályi elleni mérkőzést. Ám visszaléphetnek a táblázat élére fiataljaink, nem szabad, hogy gondot jelentsen két vállra fektetni a sereghajtót. Selyem Nándor tanítványai végre jó játékkal rukkoltak elő, közel is álltak ahhoz, hogy elhozzanak egy pontot Karcagról, ám az utolsó percben a kék-fehérek bevitték a mindent eldöntő találatot. A következő fordulóban hosszú idő után újra győzelmet ünnepelhetnek fiataljaink, ha a karcagi teljesítményt nyújtva két vállra fektetik a sereghajtó Gesztelyt.

Cseke Bence alakulata nem tudta megszorongatni az éllovas Berettyóújfalut, az enervált játék eredménye volt a 4-1-es vereség. A következő fordulóban, ha a srácok összekapják magukat és tudásuknak megfelelően fociznak, felülmúlhatják a Nánási Focisuli. Győrösi Péter rájátszásban még veretlen csapata a hét utolsó napján folytathatja kiváló sorozatát. Nem is lehet elfogadható más eredmény az Encs ellen, mint a győzelem, ha versenyben akarnak maradi a bajnoki címért folytatott versenyfutásban.

A szomszédos fürdővárosba utaznak szombaton Szabó Imre és Makra Béla gyerekei, de nem a méltán híres strandra fognak kilátogatni, erre az időjárás sem lenne alkalmas. Csapataink a Hajdúszoboszlóval mérik össze erejüket, remélhetőleg, a meccsek végén a házigazdák fognak megfürödni.

MLSZ regionális U17 Felsőház Északkeleti csoport 10. forduló

DSI Debrecen – Mályi SE

04.21. 10:00 Oláh Gábor utcai Sportkomplexum

MLSZ Regionális U16 Északkelet Felső ág 5. forduló

DSI Debrecen – Gesztelyi FC

04.21. 12:00 Oláh Gábor utcai Sportkomplexum

MLSZ Regionális U15 Északkeleti csoport - Alsóház 10. forduló

DSI Debrecen – Nánási Focisuli

04.20. 10:00 Oláh Gábor utcai Sportkomplexum

MLSZ Regionális U14 alap Északkeleti Csoport - Felsőág 5. forduló

DSI Debrecen – Encs RSE

04.21. 14:00 Oláh Gábor utcai Sportkomplexum

MLSZ Regionális U13 Északkelet Alapszakasz 17. forduló

Hajdúszoboszlói SE – DSI Debrecen

04.20. 10:00 Hajdúszoboszlói Sportpálya

MLSZ Regionális U12 Északkelet Alapszakasz 17. forduló

Hajdúszoboszlói SE – DSI Debrecen

04.20. 12:00 Hajdúszoboszlói Sportpálya


Újabb kihívások előtt csapataink

TOVÁBBI AKTUALITÁSOK