Három korosztályban öt együttesünk lépett pályára a 25. alkalommal megrendezett kupán.

Kalocsa, Kecel, Kiskőrös, Kiskunhalas, Solt és Soltvadkert helyszíneken mutatták meg tudásukat az utánpótlás csapatok, ahol bőven termett babér a DSI Debrecen kézilabdázóinak is.

Eredmények:

LU15

A lányok csoportjában az első három csapat azonos pontszámmal végzett, de jobb gólkülönbségük révén a felsőházi keresztjátékba kerültek a mieink, amelyben mindkét mérkőzésüket és így a tornát is megnyerték

Végeredmény: 1. DSI Debrecen, 2. Solymár, 3. Angyalföldi Sportiskola. Gólkirály: Takács Vera (DSI Debrecen)

LU13

Egy négyes csoportban két kört játszottak a csapatok. A lányok dolgát csak a gyömrőiek tudták kissé megnehezíteni.

Végeredmény: 1. DSI Debrecen, 2. Gyömrői KA, 3. Ada NKK. Különdíjas: Pataki Kira (DSI Debrecen)

FU15

A fiúk a pályán mutatott teljesítményük alapján megérdemelték volna, hogy dobogón végezzenek, de súlyos játékvezetői tévedések áldozatai lettek.

Végeredmény: 1. Simontornyai KK . . . . 5. DSI Debrecen

FU14

A korcsoport sajátos lebonyolítási rendje alapján a rájátszásban újra összekerültek azokkal a csapatokkal, amelyeket az alapszakaszban már legyőztek. A csapatok játékerejét tekintve nem tűnt lehetetlen küldetésnek az ismétlés, de a fogadóirodáknál szinte azonos eséllyel lehetett volna fogadni a kettős vereségre is. A fiúk szépen megoldották a feladatot, így felállhattak a virtuális dobogóra.

Végeredmény: 1. Zirc, 2. Kecskeméti Sportiskola, 3.DSI Debrecen

Gólkirály: Csukás Levente (DSI Debrecen), Különdíjas: Galyas Máté

FU13

A legnépesebb korosztályban négy csoportban zajlott az alapszakasz. Csoportjukban második helyen végeztek és így az elődöntőbe jutásért játszhattak. A fiúk óriási akaraterővel a második félidőben ledolgozták ötgólos hátrányukat és döntetlenre mentették a mérkőzést a jóval esélyesebb Óbuda KSE ellen. A mindent eldöntő hétméteres párbajban mind az öt büntetőt értékesítették és várakozáson felül teljesítve jutottak a négy legjobb csapat közé.

Végeredmény:1. Zirc, 2. Sárbogárd,3. Sütő kézisuli, 4. DSI Debrecen

Különdíjas: Csonka Dávid és Papp Nándor (DSI Debrecen)

Jó volt látni, hogy a nagyobb távolság ellenére sok szülő kísérte el minden csapatunkat, és az edzők munkáját támogatva szívvel-lélekkel szurkoltak nem csak a saját, hanem minden Sportiskolás csapatnak.


U15-ös és U13-as lány kézilabda csapatunk is megnyerte a Pünkösdi Tornát

TOVÁBBI AKTUALITÁSOK