Második helyen végzett a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola U11-es fiú csapata a Pünkösdi Astron Utánpótlás Kézilabda Tornán.

A Bács-Kiskun megyei Kecel és Kalocsa adott otthont a nyolc korosztály számára kiírt utánpótlás seregszemlének. Már az első játéknapon nagyon bekezdett Hegedűs Gábor együttese, hiszen a 2x15 perces meccsek során a Pick Szegedet 17-7-re (!!!), míg a Kalocsai Gézengúzokat szintén nagyon magabiztosan, 18-5-re verték a debreceni legények. A Tisza-partiak elleni siker értékét növeli, hogy a februári, hazai rendezésű Főnix Kupán a bronzmeccsen 12-10-re még a Pick nyert, sikerült tehát a visszavágás.

A két győzelem megalapozta a további remek folytatást, másnap a Csepel és a Békéscsaba sem tudta megizzasztani a DSC-SI-t. Előbbit 15-7-re, míg a viharsarkiakat 15-5-re sikerült felülmúlni.

A döntőt pünkösdhétfőn a két, ötfős csoportot megnyerő cívisvárosiak, és a budapesti PLER vívta. Az aranycsatában a nagy küzdelem mellett elsősorban a védekezés dominált, melyből a fővárosiak jöttek ki jobban, a vége 10-8 oda.

Szépen csillogó keceli ezüst

TOVÁBBI AKTUALITÁSOK