A DSI Debrecen négy csapatára vár újabb kihívás hétvégén, három gárdánk hazai környezetben, egy pedig idegenben lép pályára.

Bende Tibor legénysége még versenyben van az alapszakasz első helyéért, ugyanúgy 21 pontot gyűjtöttek, mint az éllovas Tarpa. Ezért is fontos, hogy vasárnap begyűjtsék a három egységet, mely játéknapon a 3-3-2-es mérleget magáénak tudó, 5. helyen álló Tállya-Encs alakulatát fogadják. Ha a rivális botlana Mályiban, átvehetnék a vezetést a tabellán.

Alsóházi rangadó vár Cseke Bence tanítványaira, ugyanis szombaton délben a 13. pozícióban található Sárospatakot fogadják. Ahhoz, hogy csapatunk megszerezze negyedik győzelmét, hatékonyabb támadójátékra és stabilabb védelemre lesz szükség, mivel a hat rúgott gól elég kevés, a 70 kapott találat pedig nagyon sok.

U13-as és U12-es csapatunk jó eséllyel gyarapíthatja győzelmei számát, ugyanis Szabó Imre és Makra Béla gyerekei egyaránt a nem túl acélos Tarpával találkoznak szombaton. Remélhetőleg mindkét gárdánk begyűjti hétvégén zsinórban nyolcadik győzelmét.

MLSZ regionális U17 alap Északkeleti csoport 12. forduló

DSI Debrecen – Tállya-Encs

11.19. 10:00 Oláh Gábor utcai Sportkomplexum, műfüves pálya

MLSZ regionális U15 alap Északkeleti csoport 13. forduló

Sárospataki TC – DSI Debrecen

11.18. 12:00 Sárospatak Sportpálya

MLSZ Regionális U13 Északkelet Alapszakasz 11. forduló

DSI Debrecen – Tarpa

11.18. 11:00 Oláh Gábor utcai Sportkomplexum, műfüves pálya

MLSZ Regionális U12 Északkelet Alapszakasz 11. forduló

DSI Debrecen – Tarpa

11.18. 13:00 Oláh Gábor utcai Sportkomplexum, műfüves pálya


Sikerrel vehetik csapataink az újabb akadályt

TOVÁBBI AKTUALITÁSOK