Egyedül U16-os legénységünk meccsel idegenben, míg U13-as focistáink jövő szerdán pótolják a 4. fordulós meccsüket.

Tökéletes szezont produkál Jankovics Sándor együttese, amely gárda eddigi négy meccsét megnyerte és vezeti a tabellát. A legutóbb két rangadón, a Bódva-Völgye és a Hajdúszoboszló ellenében gyűjtötte be a csapat a három-három pontot. Pénteken folytatódhat a sikerszéria, mely játéknapon a hetedik helyen álló Mátészalkával találkoznak fiataljaink és jó eséllyel gyarapíthatják egységeik számát. U17-es alakulatunk javított a Tarpa elleni vereséget követően, Bende Tibor fiai előző héten 2-1-re nyertek a Mályi otthonában. A következő fordulóban a még nyeretlen Mátészalkát fogadják és szerezhetik meg idei harmadik győzelmüket.

Gólokban gazdag meccsen szenvedett vereséget Selyem Nándor együttese, az előző heti hét találatból eggyel többet szerzett a Cigánd. Pénteken javíthatnak fiataljaink, ehhez viszont a közvetlen rivális Gesztely otthonából kellene elhozni mindhárom pontot. Javította miskolci kisiklását U15-ös csapatunk, előző héten magabiztosan győzte le a Tiszaújvárost. Szombaton nehezebb dolguk lesz fiataljainknak, ugyanis a makulátlan mérleggel rendelkező éllovas Tállya-Encs alakulatát fogadják. Győrösi Péter legénysége viszont jó eséllyel gazdagíthatja pontjai számát, a még nyeretlen Hajdúszoboszló legyőzése nem tűnik megoldhatatlan feladatnak. Az újabb sikerrel nem csak stabilizálhatja harmadik helyét csapatunk, ha a Mátészalka botlik, a dobogó második fokán zárhatja a fordulót.

A hétvége kronológiai sorrendjét U12-es csapatunk zárja. Makra Béla együttese jó formában várja a Nyíradony csapatát, hiszen a Csenger és a Nyírbátor ellen is erőtől duzzadó, gólerős játékot bemutatva győztek. Az aktuális ellenfél eddig mindhárom meccsén kikapott, így joggal várhatjuk, hogy zsinórban megszerzik harmadik sikerüket is fiataljaink.

U19

MLSZ regionális U19 alap Északkeleti csoport 5. forduló

DSI Debrecen – Mátészalka

09.29. 14:30 Oláh Gábor utcai Sportkomplexum, centerpálya

U17

MLSZ regionális U17 alap Északkeleti csoport 5. forduló

DSI Debrecen – Mátészalka

10.01. 10:00 Oláh Gábor utcai Sportkomplexum, centerpálya

U16

MLSZ Regionális U16 Északkelet Alapszakasz 5. forduló

Gesztelyi FC – DSI Debrecen

09.29. 18:00 Tóth-Zele József Sportközpont Gesztely

U15

MLSZ regionális U15 alap Északkeleti csoport 6. forduló

DSI Debrecen – Tállya-Encs

09.30. 13:00 Oláh Gábor utcai Sportkomplexum, centerpálya

U14

MLSZ regionális U14 alap Északkeleti "B" csoport 6. forduló

DSI Debrecen – Hajdúszoboszló

09.30. 11:00 Oláh Gábor utcai Sportkomplexum, centerpálya

U12

MLSZ Regionális U12 Északkelet Alapszakasz 4. forduló

DSI Debrecen – Nyíradony VVTK

10.01. 14:00 Oláh Gábor utcai Sportkomplexum, műfüves pálya


Öt csapatunk is hazai pályán lép pályára

TOVÁBBI AKTUALITÁSOK