A Regionális Bajnokság zárófordulójában a Nyíregyházát fogadta a DSI Debrecen U16/A csapata.

A 2023-24-es szezon utolsó párharcára készültek Kozák István tanítványai, mely mérkőzésre május 10-én került sor a Debreceni Református Kollégium Dóczy Gimnázium tornacsarnokában. Fiataljaink a Nyíregyházát fogadták és szerettek volna győzelemmel zárni az idei bajnoki évet.

Az első negyedben még úgy nézett ki, összejön a sikeres évzáró, amely etapot megnyerték a Kozák-tanítványok (24-22), ám a második játékrészben fordítottak a szabolcsiak. A nagyszünetet követően fokozatosan ellépett a Nyíregyháza, a végére 18 pontnyi lett a különbség.

A vereség ellenére csapatunk a 3. helyen zárta a bajnokságot.

DSI Debrecen U16/A – Nyíregyházi Sportcentrum U16/A: 52-70 (24-22,15-21,10-16, 3-11)

Pontszerzőink: Kóthay Balázs 13/3, Szabó Máté 12, Csegény Árpád 7/3, Vajas László 6, Szilágyi Bálint 4, Tóth-Sturza Márkó 4, Nyika Roland 2, Ágoston Bence 2, Takács Máté 2

Kozák István: Szerettünk volna győzelemmel búcsúzni a szezontól. A küzdeni tudásra, akaratra nem volt panasz. A negyedenként dobott pontjaink mutatják, hogy fogyott a benzin a tankból. Az utolsó negyedben mindent egy lapra tettünk fel, sajnos a kinti dobásaink nem ültek úgy, mint máskor. Köszönöm a fiúk egész éves munkáját, a DSI, a DEAC támogatását, Kovács Balázs szakmai igazgató minden segítségét! Folytatás a május 18-ai 3x3-as versenyen.


Nem sikerült győzelemmel zárni a szezont

TOVÁBBI AKTUALITÁSOK