Sajnos erre a hétvégére esett a B licenszes edzők kötelező továbbképzése, így három csapatunkat is megbízott edző irányította.

Kettős győzelemmel zárta a bajnokságot a lányok U12-es és U14-es második csapata, továbbá az U14-es fiúk. Az idősebb korcsoportban ezúttal Nádudvaron csapott össze két lány együttesünk, az eredmény csak annak meglepetés, aki nem látta a mérkőzést. Ugyanebben a korosztályban a fiúk a Mezőkövesd legyőzése után a második meccs félidejében még hatgólos hátrányban voltak a DEAC ellen és innen fordították a maguk javára a mérkőzést. Az U12-es lányok sárospataki mérkőzésein Solymosiné Borók Rita „pótmama” vezette kettős győzelemre a lányokat. Fiú első gárdánkat ezúttal Nagy-Márkus Peónia irányította az egriek ellen, a mérleg egy-egy győzelem és vereség. Második együttesünk Putnokon lépett pályára, fiainknak sajnos nem termett babér a szezon utolsó két bajnokiján.

Eredmények

LU14 Nádudvari Sportcsarnok

DSI Debrecen 1. – Tiszalöki VSE 33 – 10

DSI Debrecen 1. – DSI Debrecen 2. 21 – 27

Vezetőedző: Milánik Zoltán

Megbízott edző: Hegedüs Gábor

Hegedüs Gábor: Az első mérkőzésen ellenállás és akadály nélkül fölényes győzelmet arattak a lányok a Tiszalök ellen. A másik meccsen a "kicsik" a "nagyok" fölé nőttek, minden tekintetben. Gratulálok nekik, szép győzelem volt a részükről.

DSI Debrecen 2. – Létavértes SC ’97 36 – 13

DSI Debrecen 1. – DSI Debrecen 2. 21 – 27

Vezetőedző: Hadady Monika

Hadady Monika: Az első meccsen magabiztos sikert arattunk a Létavértes lelkes csapata ellen, majd a DSI Debrecen U14-es első gárdája következett. Rendkívül fegyelmezetten, hatalmas akarattal, nagyon kemény védekezéssel meghátrálásra kényszerítettük őket. A félidő kiegyenlített (14:14) volt, de a végjátékot sem engedtük el. Minden poszton kiváló teljesítményt nyújtott a csapatom. Hatalmas elismerés mindenkinek! Az elmúlt két hétben a tíz mérkőzésből kilencet nyertünk, egy pedig döntetlennel végződött, feltettük a pontot az i-re! Nagyon szép befejezése volt ez a szezonnak, amely rendkívüli volt számunkra. A két bajnokságban való szereplés hosszú és fárasztó volt, de rengeteget tanultunk egyénileg és csapat szinten is. 22 forduló, 44 mérkőzés, plusz hat összecsapás a Pünkösd Kupán, ez így kereken 50 meccs. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, akik ehhez hozzá segítettek bennünket, köszönöm a szülők támogatását is!

LU12 Sárospatak, Árpád Vezér Gimnázium

DSI Debrecen – Szerencsi VSE 18 – 15

DSI Debrecen – Szivacs KC 25 – 13

Vezetőedző: Jakab Márk

Megbízott edző: Borók Rita

Borók Rita: A szerencsiek ellen elég bátortalanul kezdtünk, a védekezésünkből sokszor hiányzott az energia és a kommunikáció, támadásban pedig sok ziccert kihagytunk. A gyors lerohanásokból viszont szép gólokat szereztünk. A játék hullámzása ellenére így is nyerni tudtunk. Második meccsünkön a Szivacs KC ellen már sokkal lendületesebben ment mind a védekezés és a támadás is. Sok szép gólt szereztünk, és mindenki hozzátett a győzelemhez. Mindkét meccsen nagyon küzdött a csapat, és a döcögős játék ellenére is győzött. Szép volt lányok!

FU14 Mezőkövesd, Városi Sportcsarnok

DSI Debrecen – Mezőkövesd 27 – 22

DSI Debrecen – DEAC 29 – 25

Vezetőedző: Vida Szabolcs

Vida Szabolcs: Az utolsó fordulóban két nagyon jó mérkőzést játszottunk, a Mezőkövesd ellen jó játékkal, végig kezünkben tartottuk az irányítást és magabiztosan nyertünk. A DEAC ellen a csapat óriásit küzdött és a szezon legnagyobb fordítását mutatta be, hatgólos hátrányból felállva sikerült nyerni. Mindenkinek köszönöm az éves munkáját, a szülőknek a rendszeres szurkolást!

FU12 Mezőkövesd, Városi Sportcsarnok

DSI Debrecen 1. – Egri VSE 2. 24 – 22

DSI Debrecen 1. – Egri VSE 1. 22 – 29

Vezetőedző: Szilágyi Attila

Megbízott edző: Nagy-Márkus Peónia

Nagy-Márkus Peónia: Az első mérkőzést álmosan, sok technikai hibával, de megnyertük. A következő találkozón egy teljesen új csapatot láttam a pályán, támadásban és védekezésben is nagyon eredményesek voltak a fiúk. Igaz ezt a mérkőzést elvesztettük, de úgy gondolom nagyon sokat tanultunk belőle és külön dicséret a fiúknak, hogy végig küzdöttek a lefújásig. Gratulálok mindenkinek!

FU12 Putnok, Városi Sportcsarnok

DSI Debrecen 2. – Füzesabonyi SC 14 – 28

DSI Debrecen 2. – Egri SZSE 5 – 22

Vezetőedző: Deák Viktor

Deák Viktor: Sajnos nem volt jelen minden játékosunk így hiányosan tudtunk csak elutazni. Jól kezdtük a meccseket, de aztán két nagyobb arányú vereséget szenvedtünk. Ez volt az utolsó fordulónk közösen. Biztos vagyok benne, hogy a jövő évben a saját korosztályukban a srácok sokkal eredményesebbek lesznek.


 


Minden korosztályunk számára véget ért a bajnokság

TOVÁBBI AKTUALITÁSOK