A DSI Debrecen U16 A Kosárlabda csapata pénteken a BGK Prima alakulatát fogadta.

Alaposan bekezdtek Kozák István fiai, már az első negyedben 15 pontos előnyre tettek szert, a második játékrészben pedig lényegében le is zárták a mérkőzést. A nagyszünet előtt már behozhatatlan előnyre tettek szert, kiütésszaga volt a párharcnak.

A harmadik és negyedik etapban ugyan minimálisan tudtak faragni a hátrányból a vendégek, de a nagyarányú vereséget nem kerülhették el, fiataljaink 113-56-ra megnyerték a mérkőzést.

DSI U16 A – BKG PRÍMA: 113-56 (25-10, 39-7, 25-19, 24-20)

Pontszerzők: Tóth-Sturza Márkó 24/3, Szabó Máté 22, Nagy Kasztor 14, Szilágyi Bálint 12, Csegény Árpád 10, Tóth Bálint 8/6, Varga Roland 5, Szabó Milán 4.

Kozák István: Viszonylag nagy létszámú (24 fő) kerettel dolgozunk az edzéseken. Mivel mindenki szépen teszi a dolgát a tréningeken, így a meccseinken is igyekszek mindenkinek játéklehetőséget biztosítani. A meccskeretünk ezért meccsről-meccsre változik. A mai találkozón három védekezési formát gyakoroltunk. Amikor ezeket jól csináltuk, akkor támadásban is nagyon eredményesek voltunk. A dobott pontok számával elégedett vagyok, a második félidőben sokallom a kapott pontokat.


Könnyed pénteki győzelem

TOVÁBBI AKTUALITÁSOK