Mórahalmon és Budaörsön bizonyítottak a DSI Debrecen fiataljai.

A serdülő korosztály számára országos rangsorversenyt, míg a diák A-, ill. B-korcsoportnak Magyar Kupát rendeztek a Móradombi Sportcsarnokban, ahol mintegy 400 judoka lépett tatamira. A magyarokon kívül román és bosnyák sportolók is megmutatták tudásukat. Szakosztályunkból ketten is felállhattak a dobogó legfelső fokára, hiszen a 2013-as születésű, 27kg-os Boros Kincső, és a serdülő Fedora Sándor (46 kg) is veretlen maradt, így teljesen megérdemelten vehették át az aranyérmet.

A Diák A-korosztályban Deák Bence (38kg) ezüst- Harman Antal (35kg) pedig bronzéremmel gyarapította medál kollekcióját. Ugyan nem szerzett érmet, de biztatóan teljesített a serdülők 66kg-os mezőnyében Deák András, aki végül az ötödik helyen végzett.

Szintén népes mezőny gyűlt össze a XIII. Budaörs-kupán, ahol 52 hazai sportszervezet 304 judósa adta le nevezését. A városi sportcsarnokban egyesületünket az U12-ben induló Dobos Szofia (36kg) képviselte. Tehetségünk remek napot fogott ki, hiszen mind a négy ellenfelét legyőzve hódította el az elsőséget.


 


Két versenyen öt érmet szereztek cselgáncsozóink

TOVÁBBI AKTUALITÁSOK