A fiúk megőrizték veretlenségüket, míg a lányok sajnos a Kazincbarcika elleni vereséggel lépéshátrányba kerültek.

Mindkét kézilabda csapatunknak biztos a dobogó, de a végső sorrend az utolsó fordulóban dől el. A fiatalabbaknál mindkét lány csapatunk négy pontot szerzett. Ez első együttesünknél régóta természetes dolog, de Borók Rita lányaitól nagyon kellemes meglepetés. A fiúk két ponttal tértek haza Hajdúnánásról.

Eredmények:

LU15 Füzesabony, Teleki Blanka Általános Iskola

DSI Debrecen – Kiss és Társa Tiszafüredi VSE 31 – 13

DSI Debrecen – BSK Kazincbarcika 20 – 22

Vezetőedző: Milánik Zoltán

Milánik Zoltán: Betegségek miatt két kapus és egy mezőnyjátékos cserénk volt. Az első mérkőzésen a Tiszafüreddel játszottunk. Minden téren felülmúltuk őket. A második találkozón a Kazincbarcika ellen léptünk pályára. Az első percben megsérült még egy gyerek, innentől kezdve csere nélkül játszottunk. Vezettünk 20-17-re de volt egy 4 perces fejetlenség és kiegyenlített az ellenfél, vérszemet kaptak és így kikaptunk. Három alapember hiányzott a csapatból.

LU13 Kisvárda, Szent László Gimnázium Tornacsarnoka

DSI Debrecen 1. – Kézilabda Egyesület Balmazújváros 24 – 10

DSI Debrecen 1. – Hajdúböszörményi TE 22 – 18

Vezetőedző: Hadady Monika

Hadady Monika: Pozitívum, hogy mindkét mérkőzésünket győzelemmel zártuk. Az első találkozón a Balmazújváros ellen elsősorban a konstruktív játék valósulhatott meg, a második mérkőzésen, különösen a második félidőben rengeteget hibáztunk, védekezésben, védésekben és támadó játékban egyaránt, amit ügyes és erős ellenfelünk rendre kihasznált. Nagyon nagy dicséret illeti a lányokat, mert egyre jobban megy a csapatjáték, észreveszik egymást a pályán. Gratulálok a csapatnak!

LU13 Hajdúnánás, Hódos I. Városi Sport - és Rendezvénycsarnok

DSI Debrecen 2. – SZIKE Nyíregyháza 25 – 14

DSI Debrecen 2. – Vitka SE-Cigánd- Kisvárda 32 – 10

Vezetőedző: Borók Rita

Borók Rita: Mindkét mérkőzésre jellemző volt, hogy az elején kissé bátortalanul kezdtünk. Az aktív védekezésünknek köszönhetően támadásban is erőre kaptunk, és egyre több gólt szereztünk. Tetszett a csapatom bátor, aktív, és lendületes játéka, ami sikert hozott, és mindkét meccset megnyertük.

FU15 Kisvárda, Szent László Gimnázium Tornacsarnoka

DSI Debrecen – Hajdúnánás Kézilabda NKFT 31 – 19

DSI Debrecen – SZIKE Nyíregyháza 30 – 26

Vezetőedző: Nagy-Márkus Peónia

Nagy-Márkus Peónia: Először a Hajdúnánás csapatával kezdtünk, magabiztosak voltunk, elől viszont védekezésben volt javítani való, ezt a második félidőre sikerült is korrigálni. A második mérkőzésen a Nyíregyháza SZ.I.K.E csapata ellen küzdöttünk, a sokat fejlődő ellenfelünk nem adta könnyen a két pontot, ezen a meccsen az egyéni megoldások voltak a jellemzők illetve a pároskapcsolatok. Amiért mentünk azt haza is hoztuk, négy pont. Gratulálok mindenkinek a teljesítményéért.

FU13 Hajdúnánás, Somorjai László Sportcsarnok

DSI Debrecen – ASK Hajdúszoboszló- Nádudvar 20 – 25

DSI Debrecen – Hajdúnánás Kézilabda NKFT 26 – 11

Vezetőedző: Mihály Gabriella

Mihály Gabriella: Az első mérkőzésen a ASK Hajdúszoboszló-Nádudvar ellen léptünk pályára, több hét után végre szinte a teljes csapatunkkal. A fiúk játékát a győzni akarás és a harcos, kőkemény védekezés jellemezte, épp ezért nagyon szoros első félidőt tudtunk játszani. A második játékrészben sajnos több támadásbeli hibát is elkövettünk, ami megbosszulta önmagát és így nem nekünk kedvezett a mérkőzés végeredménye. A következő meccsen a Hajdúnánás1 csapatával játszottunk egy lehengerlő mérkőzést. A srácok végig uralva a játékot lendületesen, jól összpontosítva játszottak, aminek az eredménye egy magabiztos, 15 gólos győzelem lett. Nagyon büszke vagyok a csapatomra!


Izgalmas mérkőzéseket vártunk és kaptunk az U15-ös korosztályban

TOVÁBBI AKTUALITÁSOK