A regionális bajnokság 8. fordulójában a NYÍKSE otthonában lépett pályára a DSI Debrecen U16/A csapata.

Legutóbb Debrecenben mérték össze erejüket Kozák István tanítványai a Szabolcs vármegyei alakulattal, az a párharc kiütéssel végződött, kadettjeink 77-22-re nyerték meg a meccset. A mögöttünk hagyott héten jöhetett a visszavágó, melyre a nyíregyházi Bánki Donát Műszaki Szakközépiskola tornatermében került sor.

Ezúttal fiataljaink már az első negyedben elléptek ellenfelüktől, mely játékrész 7-21-es eredménnyel zárult. Ahogy legutóbb, a második etapban el is dőlt a mérkőzés, az eredményjelzőn ekkor 15-41 állt.

A nagyszünet utáni szakaszban tartották magukat a házigazdák, csak három ponttal dobtak kevesebbet ifjoncainknál. A záró negyedben tizenegy volt a különbség, így a találkozó végül 75-35-ös DSI győzelemmel zárult.

Kosárlabda regionális fiú kadett bajnokság 8. forduló

NYÍKSE – DSI-Debrecen U16/A: 35 -75 (7-21,8-20,10-13,10-21)

Pontszerzőink: Szabó Máté 19/3, Tóth-Sturza Márkó 12, Kóthay Balázs 11/3, Vajas László 8, Ágoston Bence 7/3, Csegény Árpád 6, Kincses Boldizsár 6, Nagy Kasztor 4, Engbersen Anton 2

Edző: Kozák István

Kozák István: Másfél hete hazai pályán játszottunk a NYÍKSE ellen. Az eredmény gyakorlatilag hasonló lett, minden negyedet sikerült megnyernünk. Tudtuk alkalmazni téthelyzetben mindazt, amit az edzéseken gyakoroltunk. Köszönjük a lelkes szülői magnak, akik ezen a péntek késő esti órán is elkísértek bennünket Nyíregyházára! Gratulálok a fiúknak, akik végig nagyon motiváltan álltak a mérkőzéshez!


Ismét két vállra fektettük a szabolcsiakat

TOVÁBBI AKTUALITÁSOK