A DSI Debrecen U19-es csapata kedden a Tiszavasvári otthonában folytatja bajnoki szereplését.

Három forduló után továbbra is százszázalékos Jankovics Sándor csapata, mely gárda legutóbb a Bódva-Völgyét győzte le 4-3-ra. Begyűjtve a maximális pontszámot, a 2. helyen állnak a tabellán, az éllovas Cigánd jobb gólkülönbségének köszönheti, hogy megelőzi alakulatunkat.

Kedden ismét pályára lépnek fiataljaink, mely játéknapon a Tiszavasvári otthonába látogatnak. Eredetileg a 6. fordulóra volt kiírva a mérkőzés, de előre hozták a párharcot. A hétközi házigazdák még csak két találkozót tudtak le az őszi sorozatból, a nyitányon 5-3-as vereséget szenvedtek a Bódva-Völgyétől, majd a 2. fordulóban 4-2-re kikaptak Hajdúszoboszlón. Ez az oka, hogy szabolcsi gárda egyike azon négy csapatnak, mely még nem szerzett pontot.

A keddi párharcnak még idegenben is a Jankovics-tanítványok az esélyesei, de biztosak lehetünk abban, a Tiszavasvári mindent meg fog tenni azért, hogy megnehezítse a dolgukat. Bár pénteken újabb erőpróba vár csapatunkra, fiataljaink nem fognak spórolni az erejükkel, szeretnék folytatni a sikerszériát.

MLSZ regionális U19 alap Északkeleti csoport 6. forduló

Tiszavasvári – DSI Debrecen

09.19. 16:00 Tiszavasvári Sportpálya


Hétközi meccs vár a Jankovics-tanítványokra

TOVÁBBI AKTUALITÁSOK