Cegléd adott otthont hétvégén az U13-as és 19-es tollaslabdázók Magyar Bajnokságának.

A DSI Debrecen U19-es korosztályának kiválóságai három páros bronzéremmel zárták a versenyt. A Kiss Vivien-Szentgyörgyi Panna duó a negyeddöntőben két játszmában múlta felül az Ilcsik Ivett-Novák Adrian kettőst (21-13, 21-13), az elődöntőben viszont vereséget szenvedtek a Dorozsmai Hédi-Károlyos Etelka párostól.

A fiúknál Csernyánszki Balázs és Galla Gergő a Fánczi Jakab-Nusser Ádám kettőssel találkozott a negyeddöntőben, az első játszámát még a rivális nyerte 21-19-re ám a következő kettőben 21-15-re diadalmaskodtak. A legjobb négy között az Erdős Zsombor-Palkovics Péter duó bizonyult jobbnak, így párosunk a 3. helyen zárta a bajnokságot.

A vegyespárosoknál házi derbivel indult a negyeddöntő, ugyanis Csernyánszki Balázs és Karalyos Etelka a DSI másik kettősével, Galla Gergővel és Kiss Viviennel mérte össze erejét. A párharcot két játszmában (21-14, 21-18) a Csernyánszki – Karalyos duó nyerte. A döntőbe viszont nem tudták beverekedni magukat, egy kiélezett mérkőzés végén maradtak alul a Pető Balázs-Pinke Anna párostól.


Három bajnoki bronz párosban

TOVÁBBI AKTUALITÁSOK