A LU14-es és a FU12-es korosztályban az idősebbek között játszó második csapataink a mérkőzésről-mérkőzésre mutatott fejlődés ellenére sajnos nem jutottak ponthoz a hétvégi fordulóban.

Többi kézilabda csapatunk mindkét mérkőzését megnyerve négy-négy ponttal zárta a fordulót. Az idősebbek között a lányoknál a testvérharc változatos, látványos mérkőzésen dőlt el az idősebbek javára. Milánik Zoltán csapata a Kisvárda ellen vívott második mérkőzés végére elfáradt-gyakorlatilag egy sorral játszották végig a két mérkőzést- de egy gólt sikerült megőrizniük az előnyükből. Hadady Monika lányai a második mérkőzésen is jól játszottak, de a bravúrosan védő hajdúnánási kapus kifogott rajtuk. Ugyanebben a korosztályban a fiúk az első összecsapáson rendkívül sportszerűen szintén öt mezőnyjátékossal álltak fel a csak hat sportolóval érkező nyíregyháziak ellen, míg a második meccsen kiváló teljesítményt nyújtva magabiztosan győzték le az esélyesebbnek vélt sárospataki gárdát. Az U12-es korosztályban a lányoktól és fiú első csapatunktól győzelmeket vártunk és nem várt, nagyarányú győzelmeket kaptunk. A fiúknál második csapatunk mindkét mérkőzés félidejében vezetett, de előnyét nem tudta megőrizni a mérkőzések végéig.

Eredmények:

LU14 Debrecen, G4 Sportcsarnok

DSI Debrecen 1. – DSI Debrecen 2. 24 – 19

DSI Debrecen 1. – Kisvárda 20 – 19

Vezetőedző: Milánik Zoltán

Milánik Zoltán: Betegségek és osztálykirándulások miatt összesen nyolcan voltunk, úgy, hogy az egyik kapusom jobb szélen játszott. A DSI 2-vel szoros mérkőzést játszottunk, nagyon sokat fejlődött a csapat. A Kisvárda ellen még szorosabb meccset játszottunk. Nyerni akartunk és sikerült is.

DSI Debrecen 2. – Hajdúnánás SK 16 – 19

Vezetőedző: Hadady Monika

Hadady Monika: A lányok hatalmasat küzdöttek a DSI 1. ellen, igaz több játékosuk is távol maradt, de ez sem kisebbítheti azt az igyekezetet, amit beletettünk, hogy minél szorosabb eredményt érhessünk el. Hatalmasat küzdöttek a lányok. Ezt követően a Hajdúnánás ellen még szorosabb, kiélezettebb, igazán színvonalas mérkőzést játszottunk. Bár mindkét találkozón alul maradtunk igen erős ellenfelekkel szemben, de egy lényeges elemét kiemelném ennek a két mérkőzésnek. Az én csapatom egy az egyben az U13-as bajnokságban játszik, nincs 2010-es játékosunk, és ebben a korosztályban egy év is sokat számít. Így is megálljuk a helyünket, bár veszíteni senki nem szeret, mégis mindez a javunkra válik.

FU14 Debrecen, G4 Sportcsarnok

DSI Debrecen – SZIKE Nyíregyháza 28 – 26

DSI Debrecen – Sárospataki RKG Alapítvány 23 – 12

Vezetőedző: Vida Szabolcs

Vida Szabolcs: Nem volt ideálisnak mondható a fordulóra való felkészülésünk, hiszen sérülések és egyéb elfoglaltságok miatt csak 7-8 fő volt jelen az edzéseken. A mérkőzéseken ez nem látszott, mert mindenki maximális koncentrációval és akarattal kézilabdázott. Ebben az évben most játszottunk a legjobban, így mindkét ellenfelünknek sikerült visszavágni a korábbi vereségekért.

LU12 Hajdúnánás, Hódos I. Sport-és Rendezvénycsarnok

DSI Debrecen – Hajdúnánás SK II. 25 – 12

DSI Debrecen – Szivacs KC 23 – 4

Vezetőedző: Jakab Márk

Jakab Márk: Fegyelmezett védekezésünknek köszönhetően több gyors gólt is tudtunk szerezni mind a két mérkőzésen. Támadásban bátran alakítottuk ki a helyzeteket. Kemény védekezésünk jó kapusteljesítménnyel párosult, így nagy arányú győzelmeket sikerült kiharcolnunk. Dicséret illeti a lányokat!

FU12 Berettyóújfalu, Kabos E. Sportcsarnok

DSI Debrecen 1. – Sütő Kézisuli Karcag 28 – 20

DSI Debrecen 1. – Balmazújvárosi KK 31 – 10

Vezetőedző: Szilágyi Attila

Szilágyi Attila: Megdicsértem a fiúkat, hozták a kötelező eredményeket. Bár a védekezésünkön és a koncentráción van mit javítanunk!

DSI Debrecen 2. – BMSE Berettyóújfalu 16 – 19

DSI Debrecen 2. – Dombrádi Mobil SE 20 – 21

Vezetőedző: Deák Viktor

Deák Viktor: Mindkét mérkőzésen az első félidő sikerült jobban. Szoros meccseket játszottunk, de sajnos egy egygólos és egy háromgólos vereséget szenvedtünk. Gratulálok a csapatnak.


Ez a könnyű és szoros meccsek fordulója volt

TOVÁBBI AKTUALITÁSOK