Hazaérkeztek a budapesti nemzetközi utánpótlás edzőtáborból a Debreceni Sportcentrum – Sportiskola- Jégkarc Egyesület műkorcsolyázói. A Gyulai Györgyi által edzett Bristyán Lilla, Győrfi Katinka, Szabó Cintia és Tóth Kurucz Luca két hetet töltöttek el a Műkorcsolya Szövetség jóvoltából külföldön is meghirdetett táborban. A magyar tehetségek mellett még Szlovéniából és Horvátországból is érkeztek fiatalok. A táborban napi 6 órát foglalkoztak jeges, száraz, továbbá rehabilitációs edzéssel, emellett fürdőzéssel, este pedig az aktuális iskolai tananyag elsajátításával töltötték az időt.

 Műkorcsolya     2015-05-21Műkorcsolya

Hazaérkeztek a budapesti nemzetközi utánpótlás edzőtáborból a Debreceni – Sportiskola- Jégkarc Egyesület műkorcsolyázói. A Gyulai Györgyi által edzett Bristyán Lilla, Győrfi Katinka, Szabó Cintia és Tóth Kurucz Luca két hetet töltöttek el a Műkorcsolya Szövetség jóvoltából külföldön is meghirdetett táborban. A magyar tehetségek mellett még Szlovéniából és Horvátországból is érkeztek fiatalok. A táborban napi 6 órát foglalkoztak jeges, száraz, továbbá rehabilitációs edzéssel, emellett fürdőzéssel, este pedig az aktuális iskolai tananyag elsajátításával töltötték az időt.

A műkorisokat csoportokba osztották, a főedző szervezte az edzéseket, és két segítőjével együtt vezényelte a tréningeket. Gyulai Györgyi vendégedzőként vett részt a táborban, aki elmondta, hogy a versenyszezon levezető időszakában tartanak, elsősorban technikai elemeket gyakoroltak, hogy az új szezon kezdetén könnyebb legyen az ugrás elsajátítása.

Az új évadra való felkészülés a szakosztály számára száraz edzésekkel kezdődik július elején, majd a hónap közepén, már saját táboron belül elkezdődnek a jeges foglalkozások is.

   

 

Edzettek és tanultak

TOVÁBBI AKTUALITÁSOK