A záró forduló eredményétől függetlenül már bajnok a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola U-14-es labdarúgó csapata.

Nem bízta a véletlenre utolsó hazai bajnokiját a DSC-SI 2002-es korosztálya (képen), Jankovics Sándor együttese már a szünetre tetemes előnnyel ment pihenőre. A balmazújvárosiak a második félidőben sem állították komoly feladat elé a 12 gólt szerző Kenderesi Dávid vezette debrecenieket. Húsz góllal kevesebbet láthatott a közönség az egy évvel idősebbek meccsén, a három pontot jelentő találat az első játékrész közepén született Tóth-Balogh Ákos révén. Ez a siker egyben azt is jelenti, hogy a második helynél rosszabb pozícióban biztosan nem zár Szabó János csapata.

Továbbra is harcban van a dobogóért U-17-es gárdánk, Botosék ezúttal a Hajdúböszörményt verték simán. A góltalan első felvonás után az U-19-esek a tabellán előkelőbb helyet el elfoglaló böszörményiek ellen még vezettek, de az emberelőnybe kerülő vendégek a kiállítás után nem sokkal később egalizáltak.

 

 

 

 

Eredmények:

27. forduló

NB II. U-14 Észak-Kelet:

DSC-SI – Balmazújvárosi FC 21 – 0 (8-0)

Gólszerző: Kenderesi Dávid (12), Gellén Balázs (5), Mak Dominik, Prokisch Dominik, Éles Máté, Nagy István                                                                              

Edző: Jankovics Sándor

Értékelés:,, Az utolsó hazai mérkőzésünket játszottuk ebben a szezonban,  melyet emlékezetessé szerettünk volna tenni a szurkolóink számára. Szerintem ezt reményeink felett sikerült teljesítenünk, a szimpatikus balmazújvárosi csapat ellen. Dicséret illeti a játékosaimat, hogy nem elégedtek meg, és végig komolyan vették a mérkőzést.”

 

NB II. U-15 Észak-Kelet:

DSC-SI – Balmazújvárosi FC 1-0 (1-0)

Gólszerző: Tóth-Balogh Ákos

Edző: Szabó János

Értékelés:,, A tavaszi szezonban jól szereplő ellenfelet fogadtuk az utolsó hazai mérkőzésünkön. Nehézkesen indult számunkra a találkozó, mert nem tudtuk huzamosabb ideig megtartani a labdát és a labdavesztéseink után későn zártunk vissza. Amikor rendeztük sorainkat egyből mezőnyfölénybe tudtunk kerülni és ez helyzetekben is megmutatkozott. Egy szép támadás végén sikerült előnyhöz jutnunk, de újabb gólokat sajnos nem tudtunk szerezni a helyzetkihasználásunk miatt. Végig koncentráltnak kellett maradnunk, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot. Gratulálok csapatomnak a győzelemhez!”

 

NB II. U-17 Észak-Kelet:

DSC-SI – Hajdúböszörményi TE 4-0 (2-0)

Gólszerző: Berecz Rafael (2), Varga Antal, Botos Zsolt

Edző: Selyem Nándor

Értékelés:,, Egy átlagos teljesítménnyel sikerült itthon tartani a három pontot. Győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben. Sokkal figyelmesebben - gondolok itt a technikai hibákra - és gólra törőbben kell játszani. Gratulálunk a 2002-es csapat bajnoki címéhez!”

 

NB II. U-19 Észak-Kelet:

DSC-SI – Hajdúböszörményi TE 1-1 (1-0)

Gólszerző: Arany László

Edző: Benczik Zsolt

Értékelés:,, Igazi rangadóhoz érkeztünk, a második helyen álló Hajdúböszörményt fogadtuk hazai pályán. Mindkét csapat tartott egy kicsit a másiktól, inkább a Böszörmény birtokolta többet a labdát, majd fokozatosan átvettük a játék irányítását, de gól nem született az első félidőben. A szünet után hamar előnybe kerültünk egy szöglet után és úgy tűnt, megnyugodott a csapat, de egy vitatott szituáció után a 60. percben emberhátrányba kerültünk és mezőnyjátékosnak kellett beállnia a kapuba. Hiába küzdöttünk kettőzött erővel, egyenlíteni tudott a vendégcsapat és a hátralevő időben is beszorított minket, de újabb gól már nem született. Az ellenfél játékerejét és a körülményeket tekintve mindenképp sikernek értékelem a pontszerzést és gratulálok a csapatomnak!”

Bajnoki cím, veretlenül!

TOVÁBBI AKTUALITÁSOK